Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 89

Kcal / portion: 446

GBR (GI) / port: 2
Recept: 1783 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 4%
Kolhydrater: 6%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Gurka 0.5 styck 1%
Gräslök finhackad 2.0 msk 0%
Potatis 400.0 gram 15%
...
![]()
Skapat av
Caroline på Viktklubben.net
Tillagning
- Skiva gurka och klyfta rödlöken tunnt. Skär filéerna i medaljonger ca 2 cm tjocka och banka ut dem lätt.
- Bryn kyckling tillsammans med löken, krydda med salt och peppar. Tillsätt vin, äppeljuice, buljong, vatten och grädde. Låt puttra samman i ca 10 minuter.
- Dela morot och rädisor och lägg i moroten först, låt puttra några minuter. Lägg sedan i resterande grönsaker bara någon minut. Red eventuellt av med maizena. Garnera med gurka och gräslök. Servera!
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel