Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 146
            Kcal / portion: 364
            GBR (GI) / port: 4
Recept: 2181 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 7%
Kolhydrater: 12%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (20 min )
- Koka pasta enligt anvisning på paketet.
 - Strimla kyckling.
 - Fräs vitlök, ingefära och curry i rapsolja.
 - Tillsätt kyckling. Salta och peppra. Stek tills kycklingbitarna får gyllenbrun färg, cirka 5 minuter.
 - Täck kycklingen med cocosmjölk eller crème fraiche. Låt det bli varmt.
 - Tvätta och hacka romansallat och gurka. Skala och hacka rödlök. Dela ananas i mindre bitar.
 - Blanda ihop salladen och lägg till oliver.
 
Kockens kommentar
Lilly har fullt upp att provsmaka ett av hennes favoritrecept. Receptet kommer från Båten förskola i Stockholm där det serveras till 2-5 åringar.
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
 - Bräserad kyckling, grytor ¤
 - Kycklingdelar i panna
 - Kycklingbröst/filé i panna
 - Hel kyckling i ugn
 - Kycklingfilé i ugn
 - Kycklingben i ugn
 - Kycklingvingar och övrigt i ugn
 - Asiatiskt fågelwok
 - Grillad kyckling, fågel
 - Friterad kyckling, fågel
 - Pärlhöna
 - Anka och gås
 - Kalkon och struts
 - Vild skogsfågel
 - Vild sjöfågel