Allt i ett i höstgryta
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kockskolan:

 

Så bräseras kyckling >

 

 

Om grytor >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Allt i ett i höstgryta

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 80

Kcal / portion: 398

GBR (GI) / port: 3

Recept: 1594 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 2%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 497 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Så bräseras kyckling > Äts ej

Om grytor > Äts ej

...

Skapat av
Kronfågel

Tillagning (35 min )

  1. Skär filéer i mindre bitar. Skala potatis och tärna grovt. Skala och skiva löken. Kärna ur paprika och pepparfrukt. Skär paprikan i mindre bitar och hacka pepparfrukten.
  2. Bryn potatisen i omgångar. Krydda och lägg över i gryta. Lättstek kycklingen. Fräs löken mjuk. Tillsätt paprikor och röd pepparfrukt. Låt fräsa samman i ett par minuter. Lägg över i grytan.
  3. Häll över vatten och fond. Tillsätt halva mängden hackad timjan. Låt puttra samman tills kycklingen är klar och potatisen mjuk.
  4. Tillsätt väl sköljda vita bönor. Låt allt bli varmt. Garnera med resterande timjan. Smaklig måltid!

Kockens kommentar

Kyckling är ömtålig vara, särskilt kycklingbröst, och skall därför stekas lätt och hastigt för att inte bli torr. Ett alternativ är att enkelpanera med mjöl, ett annat att inte alls steka kycklingen. Läs mer > Bräsera kyckling.

Alternativ

Coq au vin

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem