Kycklingfilégryta med tomat och vin
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Om grytor >

 

 

Så bräseras kyckling >

 

 

Om höns, kyckling >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kycklingfilégryta med tomat och vin

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 78

Kcal / portion: 300

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1198 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 3%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 383 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Om grytor > Äts ej

Så bräseras kyckling > Äts ej

Om höns, kyckling > Äts ej

...

Skapat av
Kronfågel

Tillagning (25 min )

  1. Skär filéer i mindre bitar. Ansa grönsakerna och skär i mindre bitar.
  2. Lättstek kycklingen i ett par minuter. Krydda med salt och peppar. Ta upp och lägg åt sidan.
  3. Fräs grönsakerna ett par minuter i en gryta. Tillsätt kycklingbitarna, persilja, buljong och vin. Låt alltsammans puttra samman i 5-7 minuter.
  4. Vänd ner tomater. Smaka av med salt och peppar. Låt allt bli varmt. Strö över hackad persilja. Servera vitt bröd t. ex. vitlöksbröd till. Smaklig måltid!

Kockens kommentar

Kyckling är ömtålig vara, särskilt kycklingbröst, och skall därför stekas lätt och hastigt för att inte bli torr. Ett alternativ är att enkelpanera med mjöl, ett annat att inte alls steka kycklingen. Läs mer > Bräsera kyckling.

Alternativ

Kyckling marengo

Chicken ā la King

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem