34 recept med Krämefterrätt, pannacotta, pudding
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Galaktoboureko, mannagrynspudding i filodeg på grekiskt vis
Detta är en mycket söt efterrätt. Man kan med fördel minska sockerhalten i ...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
191 Kcal / 100g
422 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Gjuten pumpacreme, äggkräm med mashmallows, inkokt pumpa och rostad mandel
Tid: 45 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
196 Kcal / 100g
855 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Kardemummapannacotta med blodapelsin
Pannacotta ("kokt grädde") är en klassisk italiensk gräddefterrät...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
202 Kcal / 100g
362 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Bakad kardemummayoghurt med äpple
Magnus: Ugnsbakad yoghurt är en indisk dessert som heter payodhi jag gjorde för...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
204 Kcal / 100g
349 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Snömos (äppelfromage)
Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock:
205 Kcal / 100g
374 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Oeufs ā la neige (Ile flottante) - snöägg flytande i vaniljsås
Oeuf ā la neige är en klassisk fransk efterrätt med anor från 1500-talet.Il...
Tid: 2 tim , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
209 Kcal / 100g
658 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Kastanjpurékräm till efterrätt
Detta är en mäktig efterrätt, servera gärna mindre portioner. Läs mer om ka...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
220 Kcal / 100g
487 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Zabaione, sabayon, italiensk äggkräm
Zabaione, zabaglione (it. = "skumma", fr. = sabayon/-ne) är en it...
Tid: 30 min (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Zester Daily
265 Kcal / 100g
239 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Floating island - marängö i vaniljsås
Detta recept är en förenklad variant av det franska originalet Oeufs ā l...
Tid: 12 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
269 Kcal / 100g
484 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Tiramisu med bär i kopp
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
271 Kcal / 100g
394 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
Kalla efterrätter
- Färsk frukt och bär
- Inlagd, macererad frukt ¤
- Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
- Krämefterrätt, pannacotta, pudding
- Fromage, mousse ¤
- Maräng ¤
- Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
- Hemlagad glass ¤
- Glassdessert ¤
- Sorbet, sherbet, granité ¤
- Cheesecakes ¤
- Ostefterrätter
- (Paj, tårta, bakelse >)
- (Varma efterrätter >)