
Tiramisu med bär i kopp
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 271

Kcal / portion: 394

GBR (GI) / port: 3
Recept: 1574 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 15%
Kolhydrater: 30%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Savoiardikex färdig 4.0 styck 9%
Bär sockerfrysta 125.0 gram 7%
Strösocker 0.5 dl 12%
...
![]()
Skapat av
Magnus, Kockskolan
Tillagning (1 tim )
- Rör bär med socker. Låt stå.
- Separera äggulor och äggvitor. Vispa äggvitor styva. Vispa äggulor och socker vitt i en annan bunke. Mjukrör mascarpone.
- Vänd ner mascarpone i ägguleblandningen. Vänd i äggvitan. Fyll smeten i koppar. Lägg en sked bär i mitten. Tryck ner savoardiekex så att lite bär trycks ner. Låt stå minst 20-30 minuter.
Passar till
Kalla efterrätter
- Färsk frukt och bär
- Inlagd, macererad frukt ¤
- Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
- Krämefterrätt, pannacotta, pudding
- Fromage, mousse ¤
- Maräng ¤
- Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
- Hemlagad glass ¤
- Glassdessert ¤
- Sorbet, sherbet, granité ¤
- Cheesecakes ¤
- Ostefterrätter
- (Paj, tårta, bakelse >)
- (Varma efterrätter >)