Mannagrynspudding med hallon
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 6

 

Kockskolan:

 

Om pudding >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Mannagrynspudding med hallon

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 111

Kcal / portion: 343

GBR (GI) / port: 12

Recept: 2060 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 1%

Kolhydrater: 22%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 308 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om pudding > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Koka upp mjölk med mannagryn. Låt sjuda tills gröten tjocknat. Rör om hela tiden så att gröten inte bränns vid. Ta av kastrullen från värmen.
  3. Smöra en form med hög kant.
  4. Vispa socker och ägg pösig. Rör ner detta i gröten och häll upp i form. 
  5. Grädda i ugn 20 minuter.
  6. Pudra puddingen med florsocker.
  7. Servera med hallonsylt, saftsås eller annat enligt eget önskemål. Dekorera gärna med några hallon.

Kockens kommentar

Recept och bild från Kryddburken. Läs mer > Om pudding.

Passar till

Saftsås

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem