Förrättspannacotta (LCHF)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Analys LCHF-metoden >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Förrättspannacotta (LCHF)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 335

Kcal / portion: 326

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1303 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 34%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 97 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Analys LCHF-metoden > %

...

Skapat av
LCHF-kokbok

Tillagning

  1. Blötlägg gelatin i kallt vatten cirka 5 minuter.
  2. Smält smör. Häll i grädde. Koka upp. Ta från värmen. Tillsätt gelatin. Rör tills det löser sig.
  3. Tillsätt crème fraiche. Vispa slätt. Tillsätt salt, gräslök och citron. Fördela i portionsformar. Låt stelna i kylen minst 2 timmar.
  4. Garnera med löjrom och lite gräslök.

Kockens kommentar

Dietkokbokens kommentar: Mycket låg portionsvikt (halvportion), vilket är vanligt för LCHF-recept. Är det ingredienserna eller portionsvikten som har effekt på vikt? Läs mer > Analys LCHF-metoden.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem