26 recept med Tillbehör på julbordet
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Senapsgrädde
Senapsgrädde är en variant på pepparrots-grädde och används på samma sätt som t...
Tid: 7 min , Svarighet: Lätt, Kock:
375 Kcal / 100g
180 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Senapssås med blommiga smaker till sillen
Denna senapssås passar utmärkt till fisk och skaldjur, framför allt till lax el...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
415 Kcal / 100g
1082 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Senapsmajonnäs till laxen
Denna majonäs passar väl till julbordets inkokta eller varmrökta lax.
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
507 Kcal / 100g
646 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Nötig senapssås till revbensspjäll
Den här såsen passar perfekt till nystekta varma revbensspjäll. Tänk knaprigt n...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
233 Kcal / 100g
288 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Hovmästarsås (gravlaxsås, krabbsås, skaldjurssås)
Kärt barn har många namn. Detta är en mycket användbar sås, främst till fisk oc...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
624 Kcal / 100g
332 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Pepparrotsgrädde
Pepparrotsgrädde passar till olika kötträtter, gärna vilt. Finskurna, rullade r...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
345 Kcal / 100g
184 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Rödkålssallad med valnötter (tillbehör)
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
218 Kcal / 100g
212 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Skånsk brunkål av vitkål
Brunkål på gammeldax skånskt maner, görs på strimlad vitkål enligt detta recept...
Tid: 1 tim 25 min , Svarighet: Medel, Kock:
51 Kcal / 100g
239 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Grönkålssallad blå kongo med äpple och feta (tillbehör)
Passar bäst till allehanda kötträtter.
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Rent-a-Chef
113 Kcal / 100g
144 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Julslaw
Byt ut vitkålen i en coleslaw mot rödkål i stället, så får Du en Julslaw.
Tid: 25 min (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
198 Kcal / 100g
144 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion