
Rödkålssallad med valnötter (tillbehör)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 218

Kcal / portion: 212

GBR (GI) / port: 2
Recept: 1695 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 3%
Fett: 14%
Kolhydrater: 18%
Fibrer: 4%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Olivolja 2.0 msk 13%
Smör till stekning 2.0 msk 11%
Salt 0%
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (30 min )
- Strimla rödkål tunt. Riv skal från apelsin. Grovhacka valnötter. Blanda alla ingredienserna.
- Hetta upp olivolja och smör i en stekpanna.
- Stek salladen i omgångar på medellåg värme tills kålen mjuknat. Salta lätt.