Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 198

Kcal / portion: 144

GBR (GI) / port: 0
Recept: 867 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 18%
Kolhydrater: 7%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (25 min + 2 tim )
- Strimla kålen fint, t.ex. med en osthyvel. Skär ut några tunna skivor äpple för dekoration, och finhacka äpple & nötter. Skär sellerin i tunna skivor. Blanda.
- Rör samman ingredienserna till vinägretten väl. Smaka av med salt & peppar. Häll den över salladen och rör om. Toppa med äppelskivor.
- Täck över och ställ kallt 2-12 timmar. Servera.
Kockens kommentar
Byt ut vitkålen i en coleslaw mot rödkål i stället, så får Du en Julslaw.