Julslaw
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 6

Senap fransk osötad

1.0 

tsk

Olivolja

1.5 

msk

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Julslaw

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 198

Kcal / portion: 144

GBR (GI) / port: 0

Recept: 867 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 18%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 73 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Senap fransk osötad 1.0 tsk 1%

Olivolja 1.5 msk 20%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (25 min + 2 tim )

  1. Strimla kålen fint, t.ex. med en osthyvel. Skär ut några tunna skivor äpple för dekoration, och finhacka äpple & nötter. Skär sellerin i tunna skivor. Blanda.

  2. Rör samman ingredienserna till vinägretten väl. Smaka av med salt & peppar. Häll den över salladen och rör om. Toppa med äppelskivor.

  3. Täck över och ställ kallt 2-12 timmar. Servera.

Kockens kommentar

Byt ut vitkålen i en coleslaw mot rödkål i stället, så får Du en Julslaw.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem