Grönkålssallad blå kongo med äpple och feta (tillbehör)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Olivolja till stekning

 

 

Salt

 

 

Citronjuice

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Grönkålssallad blå kongo med äpple och feta (tillbehör)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 113

Kcal / portion: 144

GBR (GI) / port: 2

Recept: 578 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 5%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 127 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Olivolja till stekning 0%

Salt 0%

Citronjuice 0%

...

Skapat av
Rent-a-Chef

Tillagning (15 min )

  1. Skala och klyfta potatisen. Stek potatisen i panna på medelhög värme med olivolja i 5 minuter. Salta lätt.

  2. Riv grönkålen i mindre bitar. Kärna ur och klyfta äpple. Dela fetaosten i bitar.

  3. Vänd ner äpple och grönkål i potatisen och stek någon minut. 

  4. Vänd ner feta och ta av från plattan. Lägg upp och pressa citron över.

Kockens kommentar

Passar bäst till allehanda kötträtter.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem