
Grönkålssallad blå kongo med äpple och feta (tillbehör)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 113

Kcal / portion: 144

GBR (GI) / port: 2
Recept: 578 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 5%
Kolhydrater: 10%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (15 min )
- Skala och klyfta potatisen. Stek potatisen i panna på medelhög värme med olivolja i 5 minuter. Salta lätt.
- Riv grönkålen i mindre bitar. Kärna ur och klyfta äpple. Dela fetaosten i bitar.
- Vänd ner äpple och grönkål i potatisen och stek någon minut.
- Vänd ner feta och ta av från plattan. Lägg upp och pressa citron över.
Kockens kommentar
Passar bäst till allehanda kötträtter.