Nötig senapssås till revbensspjäll
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal dl: 5

Ingefära färskriven

1.0 

msk

Rapsolja nötig

1.0 

dl

Salt

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Nötig senapssås till revbensspjäll

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 233

Kcal / portion: 288

GBR (GI) / port: 2

Recept: 1440 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 14%

Kolhydrater: 26%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 124 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Ingefära färskriven 1.0 msk 1%

Rapsolja nötig 1.0 dl 52%

Salt 0%

...

Skapat av
Carina Brydling

Tillagning (1 tim )

  1. Skala och pressa vitlök. Skala och finhacka lök. Skala och finriv ingefära.

  2. Lägg alla ingredienser utom olja och salt i en kastrull och gör ett hastigt uppkok. Låt blandningen kallna i kylskåp cirka 30 minuter.

  3. Lägg blandningen i en mixer. Mixa och droppa i rapsolja lite i taget. Smaka av med salt.

Kockens kommentar

Den här såsen passar perfekt till nystekta varma revbensspjäll. Tänk knaprigt nystekt fläsk, nötig rapsolja, sötsyrligt äpple, frisk ingefära och stark senap.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem