36 recept med Vitt matbröd ¤

  • Baguette på svenskt enkelt vis

    Baguette på svenskt enkelt vis

    I en bagettedeg ingår egentligen aldrig matfett utan bakas enbart på mjöl, va...

    Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kungsörnen

    270 Kcal / 100g

    763 Kcal / portion

    GBR (GI) 90 / portion

  • Baguette på varmjäst fördeg

    Baguette på varmjäst fördeg

    Baguette, pain riche, flûte med flera är samma bröd i olika format (läs m...

    Tid: 1 tim (+ 12 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kungsörnen

    242 Kcal / 100g

    741 Kcal / portion

    GBR (GI) 59 / portion

  • Baguette på franskt vis

    Baguette på franskt vis

    En teori bland flera om bagettformens uppkomst är att baguetten var lättare...

    Tid: 1 tim (+ 20 tim) , Svarighet: Avancerat, Kock: Kockskolan

    274 Kcal / 100g

    497 Kcal / portion

    GBR (GI) 26 / portion

  • Surdegsbaguette på enkelt sätt

    Surdegsbaguette på enkelt sätt

    Baguette på surdeg ger ett saftigt och smakrikt bröd. För den som inte själ...

    Tid: 1 tim (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    243 Kcal / 100g

    731 Kcal / portion

    GBR (GI) 76 / portion

  • Woll Roll Bread, vitt yllebröd

    Woll Roll Bread, vitt yllebröd

    Brödet fylls på allehanda sätt med salta eller söta ingredienser beroende p...

    Tid: 1 tim (+ 2 tim 15 min) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    271 Kcal / 100g

    1680 Kcal / portion

    GBR (GI) 96 / portion

  • Ryskt kefirbröd

    Ryskt kefirbröd

    Använd helst hemlagad färdig kefir (se recept via länk nedan), men kefir kan ...

    Tid: 1 tim 30 min (+ 2 tim 30 min) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    333 Kcal / 100g

    653 Kcal / portion

    GBR (GI) 73 / portion

  • Focaccia - fugassa genovese

    Focaccia - fugassa genovese

    Det finns många varianter alltifrån kexhårda Focaccia seccaen till den mjuka ...

    Tid: 1 tim (+ 2 tim 45 min) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    294 Kcal / 100g

    1509 Kcal / portion

    GBR (GI) 71 / portion

  • Focaccia al rosmarino på fördeg

    Focaccia al rosmarino på fördeg

    Focaccia är ett italienskt platt vitt bröd bakat på vetemjöl där matolja...

    Tid: 1 tim (+ 14 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan

    381 Kcal / 100g

    3804 Kcal / portion

    GBR (GI) 106 / portion

  • Focaccia col formaggio di Recco, flatbröd med färskost som i Recco

    Focaccia col formaggio di Recco, flatbröd med färskost som i Recco

    Recco (Lat. Recina, Ricina) är en kommun i storstaden Genua i Italien, känd...

    Tid: 45 min (+ 1 tim 30 min) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    281 Kcal / 100g

    336 Kcal / portion

    GBR (GI) 13 / portion

  • Fougasse = fransk focaccia på fördeg

    Fougasse = fransk focaccia på fördeg

    Fougasse är Frankrikes motsvarighet till italiensk focaccia. I Frankrike fo...

    Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan

    273 Kcal / 100g

    1125 Kcal / portion

    GBR (GI) 41 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem