29 recept med Plockmat grönt och annat
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Fetafyllda aprikoser (plockmat)
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
276 Kcal / 100g
25 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Grillade vattenkastanjer (plockmat)
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
92 Kcal / 100g
31 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Kapris- och tomatmarinerad mozzarellini (plockmat)
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
224 Kcal / 100g
37 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Ugnsbakad brie med tomat och basilika (plockmat)
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
325 Kcal / 100g
50 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Cheddarsamosas (plockmat)
Markus Aujalay utnämndes till Årets Kock i Sverige år 2004. Han har tagit fram ...
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock:
317 Kcal / 100g
51 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Ägghalvor med svampröra (plockmat)
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
128 Kcal / 100g
52 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Gul äppelchutney på cheddar (plockmat)
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
151 Kcal / 100g
52 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Gurkostmousse (plockmat)
Tid: 1 tim 15 min (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
108 Kcal / 100g
58 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Avokadosnitt
Svarighet: Medel, Kock:
207 Kcal / 100g
62 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Friterad zucciniblomma, squashblomma
Angivna mängder i ingredienslistan avser den mängd frityrolja respektive frit...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
277 Kcal / 100g
73 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion