
Ägghalvor med svampröra (plockmat)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 128

Kcal / portion: 52

GBR (GI) / port: 0
Recept: 722 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 9%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (20 min )
- Koka upp vatten och koka äggen i 6 min. Skölj i kallt vatten och skala dem.
- Skiva champinjoner. Strimla soltorkade tomater.
- Hetta upp en torr stekpanna och torrstek champinjonerna (ingen vätska i pannan). Bränn dem inte. Ta av från plattan.
- Mixa hastigt champinjoner med soltorkade tomater i en matberedare eller med mixerstav.
- Tillsätt crème fraiche och mixa lätt. Smaka av med salt och peppar.
- Halvera äggen och lägg en klick svamröra på varje halva.