Ägghalvor med svampröra (plockmat)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal ägghalvor: 14

Soltorkade tomater

3.0 

gram

Creme fraiche

0.5 

dl

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Ägghalvor med svampröra (plockmat)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 128

Kcal / portion: 52

GBR (GI) / port: 0

Recept: 722 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 9%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 40 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Soltorkade tomater 3.0 gram 1%

Creme fraiche 0.5 dl 22%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Koka upp vatten och koka äggen i 6 min. Skölj i kallt vatten och skala dem.
  2. Skiva champinjoner. Strimla soltorkade tomater.
  3. Hetta upp en torr stekpanna och torrstek champinjonerna (ingen vätska i pannan). Bränn dem inte. Ta av från plattan.
  4. Mixa hastigt champinjoner med soltorkade tomater i en matberedare eller med mixerstav.
  5. Tillsätt crème fraiche och mixa lätt. Smaka av med salt och peppar.
  6. Halvera äggen och lägg en klick svamröra på varje halva.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem