Ägghalvor med svampröra (plockmat)
Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 128
            Kcal / portion: 52
            GBR (GI) / port: 0
Recept: 722 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 9%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (20 min )
- Koka upp vatten och koka äggen i 6 min. Skölj i kallt vatten och skala dem.
 - Skiva champinjoner. Strimla soltorkade tomater.
 - Hetta upp en torr stekpanna och torrstek champinjonerna (ingen vätska i pannan). Bränn dem inte. Ta av från plattan.
 - Mixa hastigt champinjoner med soltorkade tomater i en matberedare eller med mixerstav.
 - Tillsätt crème fraiche och mixa lätt. Smaka av med salt och peppar.
 - Halvera äggen och lägg en klick svamröra på varje halva.