Kapris- och tomatmarinerad mozzarellini (plockmat)
Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 224
            Kcal / portion: 37
            GBR (GI) / port: 0
Recept: 439 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 16%
Fett: 17%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (15 min )
- Mixa kapris och soltorkade tomater med mixerstav i en bunke.
 - Häll av spadet från mozzarelline och lägg osten i bunken. Tillsätt furikake och lite salt. Blanda. Låt stå i 10 minuter eller mer.
 - Lägg upp i serveringsskål. Stoppa ner tandpetare i osten.