Kapris- och tomatmarinerad mozzarellini (plockmat)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Satser (ā 12 st): 12

el. svarta sesamfrön

 

 

Salt

 

 

Tandpetare

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kapris- och tomatmarinerad mozzarellini (plockmat)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 224

Kcal / portion: 37

GBR (GI) / port: 0

Recept: 439 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 16%

Fett: 17%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 16 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

el. svarta sesamfrön 0%

Salt 0%

Tandpetare %

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Mixa kapris och soltorkade tomater med mixerstav i en bunke.
  2. Häll av spadet från mozzarelline och lägg osten i bunken. Tillsätt furikake och lite salt. Blanda. Låt stå i 10 minuter eller mer.
  3. Lägg upp i serveringsskål. Stoppa ner tandpetare i osten.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem