
Ugnsbakad brie med tomat och basilika (plockmat)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 325

Kcal / portion: 50

GBR (GI) / port: 0
Recept: 999 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 17%
Fett: 21%
Kolhydrater: 18%
Fibrer: 3%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Basilika 0.5 kruka 0%
Soltorkade tomater 3.0 styck 3%
Crostini } 20.0 styck 31%
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (15 min )
- Sätt ugnen på 200°C.
- Smöra en ugnssäker form.
- Mixa basilika och soltorkade tomater.
- Lägg osten i ugnssäker form. Bred ut basilikamixet på osten. Sätt in i i ugnen i 10 minuter.
- Servera crostini eller skivad och rostad baguette till.