Ugnsbakad brie med tomat och basilika (plockmat)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portionsbitar: 20

Basilika

0.5 

kruka

Soltorkade tomater

3.0 

styck

Crostini }

20.0 

styck

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Ugnsbakad brie med tomat och basilika (plockmat)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 325

Kcal / portion: 50

GBR (GI) / port: 0

Recept: 999 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 17%

Fett: 21%

Kolhydrater: 18%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 15 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Basilika 0.5 kruka 0%

Soltorkade tomater 3.0 styck 3%

Crostini } 20.0 styck 31%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Smöra en ugnssäker form.
  3. Mixa basilika och soltorkade tomater.
  4. Lägg osten i ugnssäker form. Bred ut basilikamixet på osten. Sätt in i i ugnen i 10 minuter.
  5. Servera crostini eller skivad och rostad baguette till.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem