Gul äppelchutney på cheddar (plockmat)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal: 20

Citron juice+fruktkött

1.0 

klyfta

Salt

 

 

Cheddar lagrad

200.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Gul äppelchutney på cheddar (plockmat)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 151

Kcal / portion: 52

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1033 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 8%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 34 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Citron juice+fruktkött 1.0 klyfta 0%

Salt 0%

Cheddar lagrad 200.0 gram 70%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Kärna ur och fintärna äpplena. Skala och finhacka ingefäran.
  2. Lägg i en kastrull äpplen, ingefära, russin, saffran, vatten och saften av citronen. Sjud i cirka 10 minuter Dra åt sidan och låt svalna.
  3. Skär cheddar i lite större tärningar och lägg på äppelchutney, salta lätt.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem