
Gul äppelchutney på cheddar (plockmat)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 151

Kcal / portion: 52

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1033 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 8%
Kolhydrater: 10%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Citron juice+fruktkött 1.0 klyfta 0%
Salt 0%
Cheddar lagrad 200.0 gram 70%
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (30 min )
- Kärna ur och fintärna äpplena. Skala och finhacka ingefäran.
- Lägg i en kastrull äpplen, ingefära, russin, saffran, vatten och saften av citronen. Sjud i cirka 10 minuter Dra åt sidan och låt svalna.
- Skär cheddar i lite större tärningar och lägg på äppelchutney, salta lätt.