174 recept med Grönt till maten
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Rostad eller grillad vitlök
Elefantvitlök är som en stor vitlök men inte lika "klyftig" och har...
Tid: 1 tim , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
213 Kcal / 100g
124 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Kokt purjolök med krämig sås eller i vinägrett
Marinerad purjo: Ansad purjo vit del, hel eller skuren i 5-centimeters bitar,...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
109 Kcal / 100g
215 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Ugnsbakad hel lök
Varken ugnstemperatur eller tillagningstid spelar så stor roll. Fungerar unge...
Tid: 45 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
43 Kcal / 100g
53 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Mirchi bahji, indiskt friterat grönt i kikärtsdeg
Bhaji (bhajee, bhajji) kallas friterade grönsaker i syd-västra Indien. I norr...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
287 Kcal / 100g
298 Kcal / portion
GBR (GI) 14 / portion
-
Glasörtssallad
Glasört växer på öppna ler- och slamområden i anslutning till havet. Hemmahöra...
Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
181 Kcal / 100g
67 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Fransk friséesallad
Gula blad har mildare smak än gröna. Sallatens beska mildras av att lätt stekas...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
272 Kcal / 100g
130 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Strandkål, primör på edvardianskt vis
I filmen serveras strandkålen med klassisk engelsk så kallad Melted butter sa...
Tid: 30 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
42 Kcal / 100g
10 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Scarola Napoletana con alici, sauterad escarolesallat med ansjovis
Escarole är en cikoriasallat. Till skillnad från vanlig sallat har den bitter s...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
156 Kcal / 100g
349 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Puntarelle alla romana, klassisk italiensk cikoriasallat
Puntanelle är klassisk italiensk grönsak vars groddar anses vara en delikates...
Tid: 20 min (+ 1 tim 30 min) , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
71 Kcal / 100g
118 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Chou fleur Mornay, gratinerad blomkål i Mornaysås
Mornaysås är en klassisk fransk gratängsås. Såsen har skapats av kocken Josep...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
118 Kcal / 100g
288 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)