80 recept med Potatis till maten
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Oliver Salad, rysk potatissallad
Det finns olika ryska sallader, denna med majonnäs. En annan klassiker är k...
Tid: 1 tim , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
148 Kcal / 100g
394 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Rotsellerimos som tillbehör eller smörgåspålägg
Krämen passar som tillbehör till fisk och kött, eller som pålägg på smörgås.
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
158 Kcal / 100g
250 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Potatiskroketter i stället för stekt potatis
4-5 stycken (240-300 gram) är en normal tillbehörsportion till mat. Variera...
Tid: 30 min (+ 20 min) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
154 Kcal / 100g
83 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Potatissufflé, rotfruktssufflé
Potatissufflén i detta recept reser sig inte lika mycket som andra suffléer...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
210 Kcal / 100g
262 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Rotmos
Klassiskt är att använda lika mycket potatis som kålrot, men de flesta av dag...
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
44 Kcal / 100g
108 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Sellerimos
Passar till all slags mat, ungefär som potatismos. Gärna till stekt fisk.
Svarighet: Mkt lätt, Kock:
86 Kcal / 100g
210 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Potatis surprise
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
140 Kcal / 100g
325 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Pumpamos
Moset passar till all slags kött.
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
99 Kcal / 100g
184 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Kastanjpuré som tillbehör till mat
Det behövs mer mängd vatten för att koka kastanjerna än vad som anges i ing...
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
198 Kcal / 100g
203 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Potatis Boulanger, Pommes de terre boulangères (bagarhustruns potatis)
Pommes de terre boulangères (= "bagarhustruns potatis). Det sägs att nam...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Fredrik Eriksson *
71 Kcal / 100g
358 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion