
Oliver Salad, rysk potatissallad
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 148

Kcal / portion: 394

GBR (GI) / port: 1
Recept: 3150 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 4%
Fett: 12%
Kolhydrater: 6%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (1 tim )
Se film, klicka på "Tatyana" under bilden ovan.
- Förkoka skalad potatis och morötter al dente (med tuggmotstånd). Låt dem kallna och skär i tärningar. Hårdkoka ägg, skala, låt kallna och tärna. Skär gurka och lök i små bitar. Hacka dill.
- Blanda allt hack och ärter i en stor skål. Tillsätt gräddfil, majonnäs, salt och peppar enligt eget tycke och blanda runt. Smaka av, tillsätt mer salt och majonnäs vid behov.
- Ställ i kylskåp. Kan med fördel serveras nästa dag.