
Fransk-svensk potatissallad med crème fraiche
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 101

Kcal / portion: 297

GBR (GI) / port: 8
Recept: 1781 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 7%
Kolhydrater: 8%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min )
- Tvätta och skär ner potatis i mindre bitar. Koka i saltat vatten tills den är mjuk (färskpotatis cirka 8 minuter).
- Häll bort kokvattnet och låt rinna av.
- Häll över olivolja. Salta och peppra.
- Skölj och strimla purjolök.
- Lägg crème fraiche, dijonsenap, purjolök och skal av citron i en kastrull. Rör om och koka upp. Låt svalna.
- Blanda alla ingredienser och lite av spadet från kaprisen.