Sellerimos
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så kokas rotfrukter >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Sellerimos

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 86

Kcal / portion: 210

GBR (GI) / port: 4

Recept: 839 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 4%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 244 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så kokas rotfrukter > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning

  1. Skala potatis och rotselleri. Skär i bitar.

  2. Koka potatis och rotselleri mjuk. Häll bort vattnet.

  3. Mosa potatissellerin och tillsätt smör och mjölk (helst varm) till lagom konsistens. Smaka av med salt.

Kockens kommentar

Passar till all slags mat, ungefär som potatismos. Gärna till stekt fisk.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem