Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 86

Kcal / portion: 210

GBR (GI) / port: 4
Recept: 839 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 4%
Kolhydrater: 9%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
Skala potatis och rotselleri. Skär i bitar.
Koka potatis och rotselleri mjuk. Häll bort vattnet.
Mosa potatissellerin och tillsätt smör och mjölk (helst varm) till lagom konsistens. Smaka av med salt.
Kockens kommentar
Passar till all slags mat, ungefär som potatismos. Gärna till stekt fisk.