Rotsellerimos som tillbehör eller smörgåspålägg
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så kokas rotfrukter >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Rotsellerimos som tillbehör eller smörgåspålägg

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 158

Kcal / portion: 250

GBR (GI) / port: 1

Recept: 1000 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 15%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 159 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så kokas rotfrukter > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Skala och tärna rotselleri.
  3. Ringla olivolja i en ugnsfast form. Lägg i rotsellerin. Sätt i ugn cirka 15 minuter.
  4. Lägg rotsellerin i en matberedare/mixer. Tillsätt crème fraiche, salt och citronjuice. Mixa tills slät.
  5. Lägg upp på fat tillsammans med oliver.

Kockens kommentar

Krämen passar som tillbehör till fisk och kött, eller som pålägg på smörgås.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem