80 recept med Potatis till maten
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Pommes de terre soufflées, potatiskuddar
Potatiskuddar är ett uppblåsta potatisskivor med hålrum. Mycket elegant och...
Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
113 Kcal / 100g
50 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Finstrimlad råstekt potatis
Dekorativt tillbehör, knaprigt gott. En potatis ger 2-3 potatiskakor.
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
113 Kcal / 100g
67 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Potatiskroketter i stället för stekt potatis
4-5 stycken (240-300 gram) är en normal tillbehörsportion till mat. Variera...
Tid: 30 min (+ 20 min) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
154 Kcal / 100g
83 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Rotmos
Klassiskt är att använda lika mycket potatis som kålrot, men de flesta av dag...
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
44 Kcal / 100g
108 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Friterad korgpotatis, potatiskorgar
Potatiskorgar kan tillagas i ugn genom att fylla en muffinsplåt med strim...
Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
92 Kcal / 100g
119 Kcal / portion
GBR (GI) 15 / portion
-
Kokt potatis - grundrecept
Välj jämnstora potatisar så blir de färdiga samtidigt. Dela eventuellt de stö...
Tid: 30 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
81 Kcal / 100g
134 Kcal / portion
GBR (GI) 18 / portion
-
Klyftpotatis i ugn
Variera med örtkryddor och/eller kummin som strös över potatisen mot slutet. ...
Tid: 30 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
113 Kcal / 100g
134 Kcal / portion
GBR (GI) 17 / portion
-
Grön potatismos (tillbehör)
Passar till kött- och fiskrätter.
Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Kock:
63 Kcal / 100g
142 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Råstekt hel primörpotatis
Små primörpotatisar är utsökt goda att helsteka, även små färskpotatisar (fr....
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
81 Kcal / 100g
145 Kcal / portion
GBR (GI) 15 / portion
-
Sötpotatissallad till maten
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock:
78 Kcal / 100g
149 Kcal / portion
GBR (GI) 13 / portion