229 recept med Buljong, såser, röror
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Salsa verde ā la Petter
Passar främst till kött. Denna "gröna sås" är en form av pesto. Läs...
Tid: 15 min , Svarighet: Medel, Kock:
286 Kcal / 100g
310 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Avancerad viltvinssås av mörk oxbuljong
Passar till allehanda kött, i synnerhet till vilt. I stället för viltben kan ...
Tid: 2 tim , Svarighet: Avancerat, Kock: Sv. Institutet SI
240 Kcal / 100g
261 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Enkel hjortronvinsås
Passar väl till vilträtter. Läs mer om fina mörka och vinsåser, klicka på län...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
233 Kcal / 100g
221 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Enkel mörk katrinplommonsås
Såsen passar till kött, gärna fläskkött. Läs om fina såser, klicka på länkarn...
Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
94 Kcal / 100g
113 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Enkel rosépepparsås
Tillsätt gärna madeira som smaksättare. Tillsätts i så fall under punkt 3, va...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
373 Kcal / 100g
448 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Murasaki - japansk sojasås
Passar till allehanda japansk och koreansk mat.
Tid: 7 min , Svarighet: Lätt, Kock:
79 Kcal / 100g
73 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Enkel löksås, klassisk bondsås
Löksås är klassisk till stekt salt sill och stekt fläsk, men passar även till k...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
84 Kcal / 100g
123 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Enkel fräsch crčme med rödlök
Passar till sallader och stekt fisk. Utmärkt på buffébordet.
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
241 Kcal / 100g
344 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Enkel syrlig currysås
Passar exempelvis till kyckling.
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
229 Kcal / 100g
238 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Enkel kall romsås
Kall romsås passar utmärkt till fiskrätter, bakad potatis och som dipsås.
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
214 Kcal / 100g
266 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
Buljong, såser, röror
- Buljonger, fonder
- Vita såser, bechamelsåser
- Ljusa såser, veloutesåser
- Mörka såser, skysåser
- Smörsåser ¤
- Hollandaisesåser
- Oljesås, majonnässåser
- Senapssåser
- Salladssås, dressing, pesto
- Tomatsåser, chilisåser
- Grillsåser, marinader
- Asiatiska såser
- Skum sås, vita krämer ¤
- Röror till mat och smörgås ¤
- (Efterrättssås >)