Enkel hjortronvinsås
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Färdig sås dl: 2

Om vin- och spritsåser >

 

 

Sås till nöt, vilt, inälvor >

 

 

Om vattenförändringar >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Enkel hjortronvinsås

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 233

Kcal / portion: 221

GBR (GI) / port: 3

Recept: 442 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 1%

Kolhydrater: 23%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 95 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Om vin- och spritsåser > Äts ej

Sås till nöt, vilt, inälvor > Äts ej

Om vattenförändringar > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Häll rödvin och portvin i en kastrull och koka ner det tills halva mängden återstår.
  2. Rör ner hjortronsylt och viltfond. Tillsätt maizena och låt småkoka 3 minuter.

Kockens kommentar

Passar väl till vilträtter. Läs mer om fina mörka och vinsåser, klicka på länkar i ingredienslistan under Kockskolan. 

 

Passar till

Renstek

Marinerad björnytterfilé

Älgstek

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem