
Enkel fräsch crème med rödlök
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 241

Kcal / portion: 344

GBR (GI) / port: 0
Recept: 3435 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 24%
Kolhydrater: 5%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Om vita såser > Äts ej
Sås till grönsaker, ägg > Äts ej
Sås till stekt fisk > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (10 min )
- Skala och finhacka rödlök. Finhacka dill. Riv skalet på citron.
- Blanda crème fraiche, rödlök, dill, skal och juice av citron. Pressa i vitlök.
Kockens kommentar
Passar till sallader och stekt fisk. Utmärkt på buffébordet.Buljong, såser, röror
- Buljonger, fonder
- Vita såser, bechamelsåser
- Ljusa såser, veloutesåser
- Mörka såser, skysåser
- Smörsåser ¤
- Hollandaisesåser
- Oljesås, majonnässåser
- Senapssåser
- Salladssås, dressing, pesto
- Tomatsåser, chilisåser
- Grillsåser, marinader
- Asiatiska såser
- Skum sås, vita krämer ¤
- Röror till mat och smörgås ¤
- (Efterrättssås >)