Enkel fräsch crème med rödlök
Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 241
            Kcal / portion: 344
            GBR (GI) / port: 0
Recept: 3435 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 24%
Kolhydrater: 5%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Om vita såser > Äts ej
Sås till grönsaker, ägg > Äts ej
Sås till stekt fisk > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (10 min )
- Skala och finhacka rödlök. Finhacka dill. Riv skalet på citron.
 - Blanda crème fraiche, rödlök, dill, skal och juice av citron. Pressa i vitlök.
 
Kockens kommentar
Passar till sallader och stekt fisk. Utmärkt på buffébordet.Buljong, såser, röror
- Buljonger, fonder
 - Vita såser, bechamelsåser
 - Ljusa såser, veloutesåser
 - Mörka såser, skysåser
 - Smörsåser ¤
 - Hollandaisesåser
 - Oljesås, majonnässåser
 - Senapssåser
 - Salladssås, dressing, pesto
 - Tomatsåser, chilisåser
 - Grillsåser, marinader
 - Asiatiska såser
 - Skum sås, vita krämer ¤
 - Röror till mat och smörgås ¤
 - (Efterrättssås >)