74 recept med Lamm
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Citronmarinerade dubbla lammkotletter
Att steka kotletterna 3 minuter per sida ger väl genomstekt kött. 1-1,5 min...
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
185 Kcal / 100g
677 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Lammfrikassé med örtsmak
Med "lammbog" avses ofta även tjockbringan, som också kan använda...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
114 Kcal / 100g
614 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Nils-Emils lammgryta med karljohansvamp
Med "lammbog" avses ofta även tjockbringan, som också kan använda...
Tid: 1 tim 45 min , Svarighet: Medel, Kock:
108 Kcal / 100g
646 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Ragu på glögg och kanelbräserad lammbog, katrinplommon och rostade kastanjer med ört och vitlöksstekt potatis
Med "lammbog" avses ofta även tjockbringan, som också kan använda...
Tid: 2 tim , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
107 Kcal / 100g
769 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Fransk lammragu, gryta av lammbringa
Ragu = vanligen gryträtt på bitar av kött, fågel eller vilt. Franska ragoûter =...
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock:
114 Kcal / 100g
733 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Pinnekjøtt (pinnekött), klassiskt norsk julmat av rimmade långa lammracks
Pinnekött är bringa skuren mellan revbenen i bitar inklusive ytterfilé. Om ma...
Tid: 2 tim 30 min (+ 60 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
263 Kcal / 100g
386 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Tamarimarinerade lammracks med ugnsbakade betor
I brist på polkabetor används rödbetor. I brist på tamarisoja används annan j...
Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
119 Kcal / 100g
445 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Lammracks med saffranscouscous
Vill man, så kan lammracken och/eller grönsakerna glaseras med lite honung. L...
Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
90 Kcal / 100g
487 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Lammkotletter med rösti och katrinplommon
Lammkotletter med fettkant är fettrika (~17%). Det mesta av fettet finns do...
Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
216 Kcal / 100g
914 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Kalmarlåda med skånsk potatis
Kalmarlåda består av skånsk potatis och stekt kött, som kan vara lammkotlette...
Tid: 50 min , Svarighet: Medel, Kock:
155 Kcal / 100g
753 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion