159 recept med Smårätter
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Ostkrämstomater
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
192 Kcal / 100g
113 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Frasiga spenatvåfflor passande till plockmat
Dessa våfflor passar som plockmat med matigt tillbehör som skinka, lax, löjro...
Tid: 45 min (+ 30 min) , Svarighet: Lätt, Kock:
273 Kcal / 100g
95 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Hjärtliga våfflor med gravlax (plockmat)
Våfflor tillagade med jäst är frasiga även efter att de kallnat, men tar läng...
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
240 Kcal / 100g
191 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Bön- och olivtapenad på crostini
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
140 Kcal / 100g
54 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Våfflor Italia (plockmat)
Våfflor tillagade med jäst (länk nedan) är frasiga även efter att de kallnat,...
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
268 Kcal / 100g
202 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Miniråbiff av oxfilé på crostini
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
138 Kcal / 100g
34 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Rimmad laxboll med rosépeppar
Tid: 20 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
210 Kcal / 100g
54 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Kapris- och tomatmarinerad mozzarellini (plockmat)
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
224 Kcal / 100g
37 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Västerbotten cheesecake (plockmat)
Klassisk cheesecake är en ugnsbakad efterrätt där krämen blir stabil tack var...
Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
350 Kcal / 100g
127 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Renstek med ädelost och glöggfikon
Markus Aujalay utnämndes till Årets Kock i Sverige år 2004. Han har tagit fram ...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
168 Kcal / 100g
119 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion