159 recept med Smårätter

  • Ostkrämstomater

    Ostkrämstomater

    Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:

    192 Kcal / 100g

    113 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Frasiga spenatvåfflor passande till plockmat

    Frasiga spenatvåfflor passande till plockmat

    Dessa våfflor passar som plockmat med matigt tillbehör som skinka, lax, löjro...

    Tid: 45 min (+ 30 min) , Svarighet: Lätt, Kock:

    273 Kcal / 100g

    95 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Hjärtliga våfflor med gravlax (plockmat)

    Hjärtliga våfflor med gravlax (plockmat)

    Våfflor tillagade med jäst är frasiga även efter att de kallnat, men tar läng...

    Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    240 Kcal / 100g

    191 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Bön- och olivtapenad på crostini

    Bön- och olivtapenad på crostini

    Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:

    140 Kcal / 100g

    54 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Våfflor Italia (plockmat)

    Våfflor Italia (plockmat)

    Våfflor tillagade med jäst (länk nedan) är frasiga även efter att de kallnat,...

    Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:

    268 Kcal / 100g

    202 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Miniråbiff av oxfilé på crostini

    Miniråbiff av oxfilé på crostini

    Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    138 Kcal / 100g

    34 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Rimmad laxboll med rosépeppar

    Rimmad laxboll med rosépeppar

    Tid: 20 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:

    210 Kcal / 100g

    54 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Kapris- och tomatmarinerad mozzarellini (plockmat)

    Kapris- och tomatmarinerad mozzarellini (plockmat)

    Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:

    224 Kcal / 100g

    37 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Västerbotten cheesecake (plockmat)

    Västerbotten cheesecake (plockmat)

    Klassisk cheesecake är en ugnsbakad efterrätt där krämen blir stabil tack var...

    Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    350 Kcal / 100g

    127 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Renstek med ädelost och glöggfikon

    Renstek med ädelost och glöggfikon

    Markus Aujalay utnämndes till Årets Kock i Sverige år 2004. Han har tagit fram ...

    Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    168 Kcal / 100g

    119 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem