Rimmad laxboll med rosépeppar
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal crostini: 16

 

Kockskolan:

 

Om snittar, kanapéer >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Rimmad laxboll med rosépeppar

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 210

Kcal / portion: 54

GBR (GI) / port: 0

Recept: 856 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 16%

Fett: 10%

Kolhydrater: 14%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 25 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om snittar, kanapéer > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Skär bort skinnet och ta bort ben från laxen. Fintärna laxen och lägg i bunke.
  2. Krossa rosépepparkornen. Riv grönt limeskal.
  3. Blanda alla ingredienser i en bunke. Ställ kallt i minst 10 minuter.
  4. Skiva och rosta baguetteskivor om inte färdiga crostini finns.
  5. Ta ut laxen och gör små bollar. Lägg bollarna på brödskivorna.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem