
Miniråbiff av oxfilé på crostini
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 138

Kcal / portion: 34

GBR (GI) / port: 0
Recept: 550 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 14%
Fett: 4%
Kolhydrater: 12%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Om råbiff > Äts ej
Om snittar, kanapéer > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (15 min )
- Skiva och rosta baguetteskivor om inte färdiga crostini finns.
- Skala och finhacka rödlök.
- Skär ner oxfilén i mindre bitar. Grovmixa köttet till färs i matberedare.
- Tillsätt kapris, senap, salt, lite peppar och merparten av löken i matberedaren.
Tryck startknappen på beredaren några gånger så att ingredienserna blandar sig, men inte mer. - Gör små bollar av smeten och lägg på brödskivorna. Garnera med lite lök.