Miniråbiff av oxfilé på crostini
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal crostini: 16

Kockskolan:

 

Om råbiff >

 

 

Om snittar, kanapéer >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Miniråbiff av oxfilé på crostini

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 138

Kcal / portion: 34

GBR (GI) / port: 0

Recept: 550 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 14%

Fett: 4%

Kolhydrater: 12%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 25 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om råbiff > Äts ej

Om snittar, kanapéer > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Skiva och rosta baguetteskivor om inte färdiga crostini finns.
  2. Skala och finhacka rödlök.
  3. Skär ner oxfilén i mindre bitar. Grovmixa köttet till färs i matberedare.
  4. Tillsätt kapris, senap, salt, lite peppar och merparten av löken i matberedaren.
    Tryck startknappen på beredaren några gånger så att ingredienserna blandar sig, men inte mer.
  5. Gör små bollar av smeten och lägg på brödskivorna. Garnera med lite lök.

Alternativ

Råbiff på pumpernickel

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem