
Råbiff av oxfilé på pumpernickel (plockmat)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 186

Kcal / portion: 89

GBR (GI) / port: 2
Recept: 1785 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 5%
Kolhydrater: 22%
Fibrer: 5%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (25 min )
- Skär kött i fina tärningar. Hacka kapris. Tärna rödbetor fint. Blanda allt med senap. Smaka av med salt och peppar.
- Forma brödet, gärna med en ringform.
- Lägg köttblandningen på pumpernickel.
- Blanda creme fraiche med gräslök. Klicka på biffarna.