Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 168
            Kcal / portion: 119
            GBR (GI) / port: 1
Recept: 1193 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 8%
Kolhydrater: 13%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (20 min )
- Koka ner glöggen i en kastrull tills endast lite återstår (1/7-del av ursprungligt).
 - Häll nötter i het torr stekpanna och rosta dem i ett par minuter. Rör om så att de inte svatbränns.
 - Skär fikonen i klyftor. Blanda dem med den reducerade glöggen.
 - Skär brödet i tunna skivor och rosta dem i brödrost.
 - Mosa osten. Gör små ovala bollar av osten med två teskedar.
 - Fördela rensteken, osten och fikonen på brödskivorna. Strö över nötter.