
Bön- och olivtapenad på crostini
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 140

Kcal / portion: 54

GBR (GI) / port: 1
Recept: 862 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 4%
Kolhydrater: 17%
Fibrer: 6%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (15 min )
- Skiva och rosta baguetteskivor om inte färdiga crostini finns.
- Häll bort spadet från bön- och olivburkarna. Skölj bönorna. Skala vitlök. Riv grönt limeskal.
- Lägg alla ingredienser utom brödet i en matmixer. Mixa till jämn smet.
- Fördela mixet på brödet.