Bön- och olivtapenad på crostini
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal crostini: 16

 

Kockskolan:

 

Om snittar, kanapéer >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Bön- och olivtapenad på crostini

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 140

Kcal / portion: 54

GBR (GI) / port: 1

Recept: 862 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 4%

Kolhydrater: 17%

Fibrer: 6%

Portionsvikt: 39 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om snittar, kanapéer > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Skiva och rosta baguetteskivor om inte färdiga crostini finns.
  2. Häll bort spadet från bön- och olivburkarna. Skölj bönorna. Skala vitlök. Riv grönt limeskal.
  3. Lägg alla ingredienser utom brödet i en matmixer. Mixa till jämn smet.
  4. Fördela mixet på brödet.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem