Oljesås, majonnässåser (23 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Mayonnaise aux Fines Herbes, Örtagårdssås
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt
706 Kcal / 100g
683 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Majonnäs handslagen
Tid: 15 min , Svårighet: Medel
759 Kcal / 100g
834 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Cïtroli, aioli med citronsmak
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt
732 Kcal / 100g
728 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Majonnäs i mixer
Tid: 15 min , Svårighet: Medel
704 Kcal / 100g
687 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Remouladsås, Sauce Rémoulade
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt
616 Kcal / 100g
687 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Sauce Tartare (tartarsås), remouladliknade sås med hårdkokta äggulor
Tid: 30 min , Svårighet: Medel
436 Kcal / 100g
450 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Aioli med lime och mynta
Tid: 15 min , Svårighet: Medel
632 Kcal / 100g
678 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Gremolata, italiensk persiljeblandning
Tid: 5 min , Svårighet: Mkt lätt
659 Kcal / 100g
288 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Rhode Islandsås, klassisk svensk sås
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt
607 Kcal / 100g
547 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Crèmoli, krämig aioli
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt
650 Kcal / 100g
626 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion