Kokt nötkött (12 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Långkokt nötrulle med buljongkokta rotsaker och senapsgräddfil
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svårighet: Medel
53 Kcal / 100g
334 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Pepparrotskött, kokt klassisk kötträtt
Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svårighet: Medel
109 Kcal / 100g
570 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Pepparrotskött på kokt högrev
Tid: 30 min (+ 2 tim 30 min) , Svårighet: Medel
112 Kcal / 100g
671 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
St. Patricks Corned Beef and Cabbage, kokt oxbringa med kål
Tid: 1 tim (+ 3 tim) , Svårighet: Lätt
123 Kcal / 100g
573 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Saltrulle
Tid: 4 tim (+ 48 tim) , Svårighet: Mkt lätt
137 Kcal / 100g
206 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Färskkokt oxbringa med pepparrotssås
Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svårighet: Medel
139 Kcal / 100g
832 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Kokt rimmad oxbringa med rotmos
Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svårighet: Medel
141 Kcal / 100g
728 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Klassisk kokt porterstek
Tid: 2 tim , Svårighet: Medel
172 Kcal / 100g
729 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Kokt rimmad oxbringa med asiatiska smaker
Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svårighet: Medel
173 Kcal / 100g
889 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Kokt rimmad oxbringa med asiatiska smaker
Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svårighet: Medel
173 Kcal / 100g
889 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion