Tilltuggsbröd, brödkringlor (15 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Oststänger av smördeg
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt
344 Kcal / 100g
34 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Kryddostskorpa
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt
382 Kcal / 100g
145 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Frasiga smördegspinnar till soppa
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
395 Kcal / 100g
79 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Ostsnurror
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
370 Kcal / 100g
93 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Grissini - klassiska italienska pinnar
Tid: 2 tim , Svårighet: Medel
260 Kcal / 100g
43 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Södertäljekringla, hållbara vetekringlor
Tid: 1 tim 30 min (+ 1 tim) , Svårighet: Halvavancerat
384 Kcal / 100g
84 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Grillade tomat- och basilikabröd
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
568 Kcal / 100g
518 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Smålandskringlor
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt
331 Kcal / 100g
141 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Vitlöksbröd
Tid: 15 min , Svårighet: Mkt lätt
429 Kcal / 100g
136 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Örtiga tunnbrödschips
Tid: 12 min , Svårighet: Mkt lätt
442 Kcal / 100g
225 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion