Köttförrätter (26 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Foie Gras Poêlé - stekt gås- eller anklever
Svårighet: Avancerat
194 Kcal / 100g
90 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Foie Gras Torchon - lättkokt gåslever eller anklever i handduk på franskt vis
Svårighet: Avancerat
190 Kcal / 100g
907 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Kalvcarpaccio med fraiche löjrom (förrätt)
Tid: 15 min (+ 8 tim) , Svårighet: Mkt lätt
136 Kcal / 100g
221 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Klassisk harpastej, harpaté
Svårighet: Medel
244 Kcal / 100g
1073 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Sesamcarpaccio (förrätt)
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt
211 Kcal / 100g
250 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Carpaccio
Svårighet: Mkt lätt
216 Kcal / 100g
161 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Rökt andbröst på salladsbädd
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt
129 Kcal / 100g
89 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Carpaccio variazione - tre sorters oxfilé (förrätt)
Tid: 15 min , Svårighet: Mkt lätt
119 Kcal / 100g
124 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Oxfilécarpaccio med syltade kantareller och prästost
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
177 Kcal / 100g
444 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Bresaolastrutar (förrätt)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
203 Kcal / 100g
161 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion