Rökt andbröst på salladsbädd

Rökt andbröst på salladsbädd

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Vildandbröst rökt }

1.0 

styck

t.ex. māche el. rucola

1.0 

förp.

Creme fraiche

0.5 

dl

Pepparrot tub/konserv

2.0 

msk

Balsamvinäger röd }

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 129

Kcal / portion: 89

GBR (GI) / port: 0

Recept: 356 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 9%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 69 gram)

Ingredienser

Visa:

Vildandbröst rökt } 1.0 styck 40%

t.ex. māche el. rucola 1.0 förp. 5%

Creme fraiche 0.5 dl 45%

Pepparrot tub/konserv 2.0 msk 9%

Balsamvinäger röd } 0%

Skapat av: Äleby Gård

Tillagning (10 min )

  1. Skär andbröst i tunna skivor. Blanda crčme fraiche och riven pepparrot.
  2. Lägg en liten hög sallad på en förrättstallrik. Lägg några skivor andbröst ovanpå. Dekorera med en klick pepparrotscrčme fraiche. Ringla lite balsamicocrčme över tallriken.

Fler recept inom Köttförrätter

Liknande recept som Rökt andbröst på salladsbädd