
Rökt andbröst på salladsbädd
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 129

Kcal / portion: 89

GBR (GI) / port: 0
Recept: 356 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 9%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Vildandbröst rökt } 1.0 styck 40%
t.ex. māche el. rucola 1.0 förp. 5%
Creme fraiche 0.5 dl 45%
Pepparrot tub/konserv 2.0 msk 9%
Skapat av: Äleby Gård
Tillagning (10 min )
- Skär andbröst i tunna skivor. Blanda crčme fraiche och riven pepparrot.
- Lägg en liten hög sallad på en förrättstallrik. Lägg några skivor andbröst ovanpå. Dekorera med en klick pepparrotscrčme fraiche. Ringla lite balsamicocrčme över tallriken.
Fler recept inom Köttförrätter
Liknande recept som Rökt andbröst på salladsbädd
-
Pelle Janzons tigerbiff, Pelle Janssons tigerbiff (förrätt)
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Kalvcarpaccio med fraiche löjrom (förrätt)
Tid: 15 min (+ 8 tim) , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Sanna, Täby Restaurangskola
-
Gravad oxfilé (förrätt)
Tid: 20 min (+ 120 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Fontana
-
Örtgravad älgfilé (förrätt)
Tid: 15 min (+ 96 tim) , Svårighet: Avancerat, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Carpaccio variazione - tre sorters oxfilé (förrätt)
Tid: 15 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Sesamcarpaccio (förrätt)
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Älgcarpaccio med basilika, äpple och russin (förrätt)
Tid: 35 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Oxfilécarpaccio med syltade kantareller och prästost
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Inlindad sparriscarpaccio (förrätt)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Vild carpaccio av älgfilé med senapslingon (förrätt)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan