Bresaolastrutar (förrätt)

Bresaolastrutar (förrätt)

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Bresaola, torkat nötkött }

70.0 

gram

Färskost

200.0 

gram

Pesto Genovese Barilla }

1.0 

gram

Körsbärstomater

3.0 

styck

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Bruno Paillard Première Cuvée

Torr vit champagne
Pris: 349 kr

Fler dryckestips

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 203

Kcal / portion: 161

GBR (GI) / port: 0

Recept: 643 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 18%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 0%

(Tillagad portion: 79 gram)

Ingredienser

Visa:

Bresaola, torkat nötkött } 70.0 gram 20%

Färskost 200.0 gram 86%

Pesto Genovese Barilla } 1.0 gram 1%

Körsbärstomater 3.0 styck 2%

Tillagning (15 min )

  1. Finhacka körsbärstomater.
  2. Blanda färskost, pesto och körsbärstomater.
  3. Lägg ut bresaolaskivorna. Fördela cirka 1 msk pestokräm på varje skiva. Rulla ihop köttet till strutar.

Fler recept inom Köttförrätter

Liknande recept som Bresaolastrutar (förrätt)