
Bresaolastrutar (förrätt)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 203

Kcal / portion: 161

GBR (GI) / port: 0
Recept: 643 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 18%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 0%
Ingredienser
Bresaola, torkat nötkött } 70.0 gram 20%
Färskost 200.0 gram 86%
Pesto Genovese Barilla } 1.0 gram 1%
Körsbärstomater 3.0 styck 2%
Kock: Christian Campogiani
Uppdragsgivare: Barilla
Tillagning (15 min )
- Finhacka körsbärstomater.
- Blanda färskost, pesto och körsbärstomater.
- Lägg ut bresaolaskivorna. Fördela cirka 1 msk pestokräm på varje skiva. Rulla ihop köttet till strutar.
Fler recept inom Köttförrätter
Liknande recept som Bresaolastrutar (förrätt)
-
Pelle Janzons tigerbiff, Pelle Janssons tigerbiff (förrätt)
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Kalvcarpaccio med fraiche löjrom (förrätt)
Tid: 15 min (+ 8 tim) , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Sanna, Täby Restaurangskola
-
Gravad oxfilé (förrätt)
Tid: 20 min (+ 120 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Fontana
-
Örtgravad älgfilé (förrätt)
Tid: 15 min (+ 96 tim) , Svårighet: Avancerat, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Carpaccio variazione - tre sorters oxfilé (förrätt)
Tid: 15 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Sesamcarpaccio (förrätt)
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Älgcarpaccio med basilika, äpple och russin (förrätt)
Tid: 35 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Oxfilécarpaccio med syltade kantareller och prästost
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Inlindad sparriscarpaccio (förrätt)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Vild carpaccio av älgfilé med senapslingon (förrätt)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan