Svensk mat, husmanskost (194 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Svenskt sillbord - checklista
Svårighet: Lätt
0 Kcal / 100g
0 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Oxstek (nötstek) i ugn tillagad på klassiskt vis
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svårighet: Medel
223 Kcal / 100g
317 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Inlagd glasmästarsill
Tid: 10 min (+ 6 tim) , Svårighet: Lätt
209 Kcal / 100g
209 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Sprängd (rimmad) gås utan krås
Tid: 2 tim 30 min (+ 120 tim) , Svårighet: Avancerat
332 Kcal / 100g
538 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Hemkokta sötvattenskräftor
Tid: 1 tim 40 min (+ 10 tim) , Svårighet: Medel
69 Kcal / 100g
276 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Hemkokta havskräftor
Svårighet: Medel
106 Kcal / 100g
318 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Hemkokt hummer
Tid: 20 min (+ 12 tim) , Svårighet: Lätt
91 Kcal / 100g
222 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Toast Skagen originalet
Tid: 30 min , Svårighet: Mkt lätt
237 Kcal / 100g
301 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Tjälknöl (tjälknul)
Tid: 8 tim (+ 5 tim) , Svårighet: Medel
134 Kcal / 100g
510 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Saltrulle
Tid: 4 tim (+ 48 tim) , Svårighet: Mkt lätt
137 Kcal / 100g
206 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion