Recept med Så kokas, bräseras kött
Antal recept: 30 st
- 
                
                    Köttgryta med svamp och selleriTid: 30 min (+ 1 tim 30 min) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan 
- 
                
                    Klassisk kokt porterstekTid: 2 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan 
- 
                
                    Oxsvansragu med tomat, bönor och stekt polentaTid: 30 min (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan 
- 
                
                    Bollito misto med bagnet verde - blandat kokt med klassisk persiljeröraTid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan 
- 
                
                    Kalvlägg med rotmosTid: 2 tim 30 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan 
- 
                
                    Oxsvanssoppa med vitlökskrutongerTid: 4 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan 
- 
                
                    Chiligryta på högrev med svarta bönor, kakao och ölTid: 30 min (+ 2 tim 30 min) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan 
- 
                
                    Kokosmjölkkokt fläskfilé med nudlarTid: 50 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan 
- 
                
                    Oxsvans tagine med kikärtor och tomatTid: 20 min (+ 3 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan 
- 
                
                    Boeuf bourguignon (bourguignonne) ā la Julia ChildTid: 1 tim (+ 4 tim) , Svarighet: Avancerat, Receptgivare: Julia Child