Recept med Om konjak och brandy
Antal recept: 62 st
-
Homard ā l´armoricaine (Homard l´américaine - amerikansk hummer)
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Sauce Diane, smörig sås till stekt kött
Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Bécasse au fumet, flamberad morkulla
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Avancerat, Receptgivare: Tore Wretman
-
Bulgogi - koreansk biff
Tid: 1 tim (+ 48 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Enkel konjaksås med honungssmak
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Sofia
-
Ischoklad
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Sofia
-
Karamelliserad skivad lök
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Ris de veau Grande fine - klassisk bräserad kalvbräss
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Tore Wretman
-
Kräftsoppa
Tid: 1 tim 40 min , Svarighet: Avancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Boeuf bourguignon - burgundisk köttgryta
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan