Recept med Om koncentrerade fonder
Antal recept: 168 st
- 
                
                  
                
                Broccolisoppa med feta och ägghalvor
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Bouchée ā la Reine, drottningens vol-au-vent
Tid: 1 tim (+ 45 min) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Broccolisoppa med cręme fraiche
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Baconlindad ostschitzel med tomatsås och stekt blomkål (LCHF)
Svarighet: Medel,
 - 
                
                  
                
                Sauce vin blanc ā glacer, ljus veloutésås passande till fisk i ugn
Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Larent Nadiras
 - 
                
                  
                
                Bisonfilé med rösti och whiskysås
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Bräserad oxlägg
Tid: 30 min (+ 4 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Suan ta tang - sötsur kinesisk köttsoppa
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Mjölkkokt dubbelkotlett med mögelostsås
Tid: 1 tim 45 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Nils-Emils lammgryta med karljohansvamp
Tid: 1 tim 45 min , Svarighet: Medel,