Recept med Tore Wretman 19162003
Antal recept: 21 st
-
Bräckt kokt oxbringa, klassisk restmat
Svarighet: Lätt, Receptgivare: Tore Wretman
-
Crępes ā la prins Bertil
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Gubbröra
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Ris de veau Grande fine - klassisk bräserad kalvbräss
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Tore Wretman
-
Skånsk kryddsill
Tid: 20 min (+ 36 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Tore Wretman
-
Canard/caneton ā la presse - pressad anka, även kallad ā la rouennaise eller canard au sang (blodanka)
Tid: 1 tim , Svarighet: Avancerat, Receptgivare: Tore Wretman
-
Klassisk korvkaka (leverpudding) med vitkålslingon
Svarighet: Medel, Receptgivare: Tore Wretman
-
Dubbel entrecote med kryddörter, Entrecôte aux fines herbes
Svarighet: Medel, Receptgivare: Tore Wretman
-
Ris de veau ā la crčme - gräddstuvad kalvbräss
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Tore Wretman
-
Klassisk klimp till köttsoppa
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Tore Wretman