Recept med Allmänna receptbegrepp ¤
Antal recept: 50 st
-
Lax och torsk i potatismos
Tid: 45 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Fiskfärs - grundrecept
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Gratinerad köttfärspasta
Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Grilled skirt steak, grillad bringfäste med bönfrikassé
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Kräftströmming (strömmingsrulader, strömmingslåda)
Tid: 40 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Sv. Institutet SI
-
Kaviarströmming (strömmingsrulader, strömmingslåda)
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Sv. Institutet SI
-
Fricassée de poulet ā l´ancienne - gammaldags hönsfrikassé
Tid: 20 min (+ 2 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Fisk- och andra kroketter, matkroketter grundrecept
Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Julia Child
-
Sauce Mornay, klassisk gratängsås
Svarighet: Lätt, Receptgivare: Larousse Gastronomique
-
Pâte ā frire, klassisk fransk frityrsmet
Tid: 10 min (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Anna, Kockskolan