Recept med Så kokas, bräseras kött
Antal recept: 30 st
-
[2]
-
Enkel burgundisk köttgryta
Tid: 20 min (+ 1 tim 30 min) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Dillkött av kalv i syrlig sås, kalvfrikassé
Tid: 2 tim 30 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Höstgryta på högrev, rotsaker och svamp
Tid: 30 min (+ 2 tim 30 min) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Pepparrotskött på kokt högrev
Tid: 30 min (+ 2 tim 30 min) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Dillkött av lamm
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Färskkokt oxbringa med pepparrotssås
Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Långkokt nötrulle med buljongkokta rotsaker och senapsgräddfil
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Pepparrotskött, kokt klassisk kötträtt
Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Ljus gryta på kalv med primörer
Tid: 3 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Grillad kokt oxbringa med caesarsmör
Tid: 5 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
[2]