Recept med Så steks och bräseras grönsaker }
Antal recept: 16 st
-
Pepparlök (tillbehör)
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Saffransdoftande Quorn-bitar med fänkål och äpple
Tid: 35 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Pernilla
-
Stekt grön sparris
Tid: 20 min , Svarighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Kokt spenat, stekt spenat
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Rårakor på broccoli och blomkål
Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Stekt svamp - grundrecept
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Ångbåtslök
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Julens vegetariska glöggade wok
Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Peter, Naturskyddsföreningen
-
Bönpytt
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Peperochini
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan